Hvala svima !

Datum objave: 09. 4. 2018.

Odlazak na našu prvu završnicu Prvenstva Hrvatske te organizacija odlaska u dva tjedna zahtjevala je puno truda u jako kratkom roku !
Ovom prilikom željeli bi se zahvaliti svima koji su nam pomogli kako bi svoj Grad, Županiju i Klub predstavili na najbolji način pred rukometnom elitom iz cijele Hrvatske !
Prije svega hvala našim sponzorima i donatorima koji su nam pomogli: gradonačelniku Dražen Barišić i dogradonačelniku Ervin Kolarec na pomoći iz Grada Velike Gorice, Goranu Kovačiću i Davoru Štubanu iz Zajednice sportskih udruga Velike Gorice , Mario Makarun iz Zajednice sportova Zagrebačke Županiju, Franjo Jug iz tvrtke Cibu Graf , Saši iz handballdirekt.hr , Damiru Golubiću i Kristijan Japec iz Alpas Hrvatska !
Hvala našem predsjedniku Josipu Mučnjaku što se potrudio da se u cijelu ovu priču uključe gore navedeni sponzori te pomognu u opremanju naših djevojčica i organizaciji putovanja !
Zahvaljujemo se i svim roditeljima djevojčica 2002. godišta na njihovoj pomoći, navijanju i pružanju podrške i pomoći djevojčicama i treneru u Umagu !
Na kraju hvala svim medijima i novinarima koji su nas pratili tokom cijele Završnice: Igor Đuran iz 01Portal , VGdanas, te novinarima iz Cityportala i City Radia !
Hvala i svima koji su nas pratili preko naše stranice te nam pružali podršku ! ?
❤??